Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I91v81o 87C32i31l53i14c33h

27. 7. 2021 16:19

Výborně jste to vystihl R^

1 0
možnosti
VB

Výstižně to charakterizovaly Norsko a Dánsko, které odmítly dvě vektorové vakcíny s tím, že u nich se umíralo na covid-19 minimálně, zato očkovaní s komplikacemi po vakcinaci by jim naplnili nemocnice víc než pacienti s nákazou. Dále to vystihl vedoucí lékař pracoviště pro intenzivní medicínu VFN v Praze M. Balík, jenž řešil několik pacientů, u nichž se "covid sešel s vakcínou" a měli zdravotní komplikace.

2 0
možnosti
VB

Myslím, že i v ČR se prezentovala blíže neurčená "výzkumná studie", která měla prokázat, že při infekci variantou delta má nakažený mimořádnou virovou nálož apod. Rakouští novináři ovšem odhalili, že jde o novou čínskou studii, jež má za cíl jediné: strašit lidi, učinit z neočkovaných lovnou zvěř či kriminální živly. Zásadně se nepublikují věrohodné studie o tom, kolik z očkovaných nemá protilátky či proč u části z nich selhává buněčná imunita. Nepublikuje se fakt, že stávající varianty viru vč. delta a různých mutací nezvyšují počet hospitalizovaných. Přitom se mlčí kolem části očkovaných, kteří se ocitají po očkování v nemocnici.

2 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/