Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K14a87r29e67l 97C57a58c22h

17. 11. 2015 20:59

Bohužel hrozí. Evropané mají natalitu v průměru cca 1,35. To stádo, které se sem řítí má natalitu kolem 8. Z toho vyplývá, že za několik krátkých desetiletí Evropu převálcují. Jakmile dosáhnou většiny, začnou uplatňovat své pořádky. Kdo nekonvertuje, bude mít smůlu. A my ateisti to budeme mít spočítané. No a do té doby než dosáhnou většiny, nám budou dělat co týden pro zábavu ohňostroje. Ale mamá Merkel je nadšeně vítá - ach jo.

0 0
možnosti
MP

Ode mne máte Karmu, pane Burkerte. Jen takový postřeh na okraj; dnes se premiér České republiky náš Bohuslav Sobotka rozhodl vyznamenat dobrovolníky, kteří pomáhali armádě vetřelců. Jinými slovy vyznamená lidi, kteří kolaborují s nepřítelem. Jak s takovým politikem naložit?

3 0
možnosti
Foto

pošlite prosím link, aby som si to pozrel. A ďakujem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/