Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud má Slovensko pud sebezáchovy vůči Rusku, který ostatně nám Čechům momentálně schází, tak na Slovensku základna NATO bude a Slováci, kteří mají hranici opravdu blízko k agresivnímu diktátorskému Rusku, budou moci spát klidně. Je to jako když ve vaší ulici řádí vrah a zloděj a vy si koupíte velkého psa, pistoli a ještě u vás bude přespávat váš bratr, který má černý pásek v karate. Byl by ste blázen, kdyby jste ho od sebe z domu vyháněl. Ode mně máte karmu a přeji Slovensku stejně dobrého předsedu vlády jako máte prezidenta. Fico jim není.

1 0
možnosti

M44i13l85a42n 17K17e62s57l

12. 3. 2015 17:20

Ať se vlk nažere a koza zůstane celá.Podávám konstruktivní návrh.Slovensko může mít  zahraniční vojenskou základnu v Hodoníně a Česko ve Skalici.Oba státy budou tak mít alianční základnu na svém území a pochybuji,že by to vadilo občanům,premiérům či prezidentům obou zemí.

0 0
možnosti

polaci za hrst spinavejch dolaru prodaj i svoji mamu. To bylo je a bude.

0 2
možnosti

A za kolik rublů jste na tento názor přišel vy?

0 0
možnosti

Závidím Slovákům jejich premiéra. Prezidenta ale ne.

0 2
možnosti

pane Bukerte,

pokud máte potřebu, aby u Vás na Slovensku byla vojenská základna cizí armády, tak byste si měl vzpomenout, že Slovensko je členským státem EU a nikoli členským státem USA. No a protože většina států EU je zároveň v NATO, pak mnohem efektivnější a levnější by bylo, kdyby u Vás na Slovensku byla vojenská základna například Maďarska. My bychom Vám také pomohli s tou Vaší "integritou" a třeba česká vojenská základna u Košic by se nám Čechům jistě líbila. Polskou základnu byste mohli mít v Žilině a pod Tatrami. Madarské základny zas na Žitném ostrově (k velké radosti vašich maďarských spoluobčanů).

Ale Vy asi tyhle základny EU nechcete, že? Vy sice melete o alianci NATO, ale ve skutečnosti toužíte jen po těch Američanech. Já bych to nazval falešný obraz aliance NATO malovaný falešných Bukertem.

6 2
možnosti

;-DR^ To nemá chybu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/