Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Súhlasím, najväčšiu zásluhu na rozdelení Československa (bez referenda) mal Vladimír Mečiar.

1 0
možnosti
BM

Kde se nenajde argument, tam se vytáhne komunista.

Hezký den

1 0
možnosti
MB

nie nevyhnutne. Tvrdím však, že nebyť komunistického režimu (ktorému nástupu v r. 1948 dopomohli voľby v Česku), nemuseli by sme dnes v oboch krajinách bojovať proti toľkým neduhom.

0 0
možnosti
SB

Nevím, zda 70% Slováků bylo proti rozdělení společného státu, ale vím, že 17.7.1992 schválila lLovenská národní rada dokument "Deklarácia zvrchovanosti slovenského národa" a 1. září 1992 byla schválená Ústava SLovenskej republiky, která říká, že SLovensko je samostatným státem. Teprve potom Klaus začal jednat o rozdělení státu. Co jiného měl dělat? Jak se měl zachovat, když na jednu stranu říkiáte, že se považujete za součást federace a na druhou stranu schvalujete dokumenty, podle kterých již ve federaci nejste?

Chovali jste se jako vdaná žena, která tvrdí, že se považuje za rozvedenou, ale o rozvod nepožádá.

Ani v nejmenším Vám schválení těch dvou dokumentů nezazlívám. Jste svébytbný národ a máte na to právo. Nevyčítám Vám, že jste se odtrhli. Myslím, že Vám to hodně pomohlo a že jdete lepší cestou než my (s výjimkou toho, že my stále máme svou valstní měnu a Vy doplácíte na řecké důchodce). Vyčítám Vám, že se k tomu odtržení, na které jste měli plné právo, nedokážete ani po více než dvaceti letech otevřeně přihlásit.

0 1
možnosti
MN

mel by jste si napred overit udaje a ne je jen opsat ... Zeman byl zamestnan v prognostickem ustavu az od r. 1990 ....   http://www.denikpolitika.cz/politik/milos-zeman%282%29/zivotopis ... a dejte uz pokoj, uz je to unavujici stale dokola nekoho presvecovat argumenty, ze pise nesmysly....

0 1
možnosti
MB

a čo to mení na pointe článku?

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je to snůška blábolů a fabulací. Pokud někde byla citlivá data, tak an Státní plánovací komisi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 12,49
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/