Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

16. 1. 2010 18:35
Možná by neměly být vůbec žádné dětské přídavky,

pouze slevy na daních. Slevy na daních třeba i zpětně z daní odvedených před narozením dítěte. Mateřský příspěvek bych taky navázal na na zaplacené daně.

I ten, kdo dostává jako zaměstnanec  pouze minimální mzdu, odvede do státního rozpočtu měsíčne přes 3 000 Kč. Tak bych mu z odvedené sumy něco vrátil.

Třeba i více než dostává dnes.  Kdo však nikdy nic neodvedl, tak jmu dát enom sociální dávky a to částečně v potravinách. A  za sociální dávky  8 hodin denně pracovat !

Třeba přesouvat kopec kamení ze strany na stranu ale 8 hodin žádný chlast, žádná herna, ráno vstát a jít.

A všem občanům měřit stejně, bez ohledu na národnost, odstín kůže ...

0 0
možnosti

sucharda

16. 1. 2010 10:11
Nutná koordinace mezi...

...ČR a SR,dále Maďarsko,Rumunsko,ohledně budoucí romské pohromy.Omezení porodnosti samozřejmě.Dále nutno zamezit příbuzenským stykům(nikdo nezkoumá),zamezit rozmnožování dementů,vzniklých z příbuz.styků a taky přemáry alkoholu a cigaret u celé komunity,včetně těhot.matek.Nutná kontrola spotřeby dávek

jak jsou zabezpečeny děti,zákaz nákupu alkoholu a cigaret,kontrola nočního klidu,aby děti mohly do školy a dospělí ráno na veřejné práce.Pokud nepůjdou děti do školy s vyprac.úkoly a dospělí do práce,krátit dávky atd.

Jinak veškerá cukrová opatření jsou jim k smíchu,Kostřábe,víš?Možná by se měla prověřovat gramotnost a chodit na kurzy,stejně tak jako prověřovat mental.stav a zamezit dalšímu množení.Nevím,zda bude dobré dát děti,co jdou do školy a doposud žily ve smečkách dětí a opilých dospělých,do ZŠ,stajně i dnes,co jsou děti v ZŠ většinou se školy či učiliště zběhnou působením antisoc.dění v komunitě.

Právě tomu je třeba okamžitě zamezit,jinak na důchody pro celoživ. pracující už nez..

0 0
možnosti

BoboHml

16. 1. 2010 8:45
Stát nemá povinnost podporovat kohokoliv.

Pokud se stát rozhodne,že bude podporovat jen rodiny do dvou dětí,je to jen rozhodnutí našich poslanců a senátu.Není nijak diskriminační.Je to stejné jako šrotovné.Podpora pouze automobilového průmyslu,žádného jiného.Nic víc.

0 0
možnosti

Livrak

16. 1. 2010 7:56
Karma

Souhlasim.

0 0
možnosti

lesicatko

15. 1. 2010 23:13
A teraz fakty

Uhrnný index plodnosti v rómskych getách je cca 4,3, u integrovaných Rómov cca 2,3. celkovo na Slovensku za minulý rok 1.32.

Po Kaníkových škrtoch neklesla v getách pôrodnosť - pretože sociálne dávky nie sú primárnym dôvodom vysokej plodnosti žien v getách - tým je  abencia inej ako pronatalitnej činnosti, kedy jediným zmysluplným naplnením života je mať deti a je to súčasne dôsledok radovánok bez ochrany. Takže ani úplné odobratie prídavkov na deti by touto situáciou nepohlo - akurát by sa rozmohla šedá zóna / užera, predaj detí.../

Logika geta je iná ako logika autora - platia v nej iné hodnotové schémy.

Odporúčam prečítať Billa Bakera -  z bludného kruhu.Alebo aspoň pozrieť na  Červeňove blogy  - ktorý síce tiež vychádza z toho Bakera, ako ináč :)

 

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

15. 1. 2010 23:56
Re: A teraz fakty

Podobný princip žene Afriku do hladomorů. Z deseti dětí se dřív dožila dospělosti maximálně tři. Dnes 8-10 a tím pádem jsou závislí na potravinové a lékové pomoci. A když je dostanou, tak se zase jen množí bez jakéhokoliv přibížení se zodpovědnosti. Pokud tato pomoc bude přerušena, byť jen na půl roku, miliony zemřou hlady a na nemoci. Zde je to stejné. Řešení je bohužel při neochotě snížit natalitu dobrovolně, omezit prostředky a dosáhnout tak vyrovnaného stavu. Je to vidět v Indii, že to funguje. Nejnižší kasta se stále drží zhruba na stejné úrovni, i když má ze všech nejvyšší natalitu. Na Slovensku jste již dál, než u nás a alespoň jim mladé v ghetech neodebíráte a nedáváte do dětských domovů. To je velký pokrok. V tom se u nás stále chybuje.

0 0
možnosti

MORAK

15. 1. 2010 22:38
Velmi rozumně napsané !

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/