Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by se v rámci EU dal dohromady jeden milión evropských občanů, lze se obrátit na evropské instituce s žádostí o řešení stížností na porušování základ. práv a svobod v době, kdy šíření nákazy je již endemické, nikoli epidemie národ. rozsahu, jde jen o výkyvy v počtu nově nakažených v některých lokalitách. A nákaza nyní nemá významnější dopad na nemocnice ani úmrtí. V takové situaci je právně neospravedlnitelné upírat občanům vstup na různá místa bez covid-pasu a odborně neodůvodnitelné preferovat očkované, z nichž u části vakcíny fungovat nebudou - na olymp. hrách v Tokiu se nakazili plně očkovaní, mladí a zdraví jedinci, u nichž vakcíny měly fungovat. Čili měli bychom podpořit protestující Francouze a Slováky a další.

1 0
možnosti

Perfektní analýza!R^

2 0
možnosti

Náš problém je, že naši politici připomínají "politruky" z doby totality, část obyvatelstva si snad ještě nevšimla rozdílu mezi totalitním a demokratickým právním státem. Fandím Skandinávii, Německu, Rakousku, Švýcarsku a UK, kde je očkování takřka zcela založeno na dobrovolnosti. V Německu sice kvůli migrantům výjimečně zákonem nyní vymáhají očkování proti spalničkám, ale lze ho neabsolvovat. Evropský soud pro lidská práva sice odmítl skupinu českých rodičů, kteří protestují proti povinnému očkování, ale do svého stanoviska vložil, že se v ČR neočkuje násilím (to by nebylo přípustné), takže se spoléhejme, že nás novodobí soudruzi nebudou očkovat násilím, už tak máme plné zuby té hysterie a hrubého nátlaku. Lépe učinily západ. země, které si ověřují imunitu populace po uzdravení z nákazy, bývá dvoj- až trojnásobně početně vyšší, než co sdělují úřední čísla o uzdravených. Ale na tom by si nevydělaly farmaceut. a další firmy, které v postkomunistic. světě patrně cítí více svou kořist. Imunita po covidu trvá déle než 12 měsíců, je to opakovaně prokázáno v různých zemích, v posled. studii (Itálie) jen 0,3 %, z infikovaných loni na jaře, znovu onemocnělo, resp. bylo během roku pozitivně otestováno. Přirozená imunita se tak jeví jako spolehlivější než vakcíny.

2 0
možnosti

Na Slovensku ani u nás není normální situace, ale jde o novou normalizaci, jak jsme ji poznali za komunistů v 70. letech. Pokud občané demonstrují před parlamentem, pak slovenští politici měli jejich zástupce pozvat dovnitř a korektně s nimi jednat. Nasadit proti vlastním lidem slzný plyn (pokud nikdo nic nerozbíjel apod.), to je inspirace nacisty a stalinisty. Povolit setkání s papežem jen očkovaným (přitom u části z nich vakcíny nefungují), to si říká o soudní žalobu.

3 0
možnosti
Foto

A proč nás to má tady zajímat?

1 0
možnosti
Foto

Ak to v Čechách nie je také ako na Slovensku, s tým, akože slobodným, ale v skutočnosti núteným očkovaním (ktoré dokazuje aj aktuálny prípad - návšteva pápaža - len pre očkovanných) tak môžete byť radi. Dúfam, že tie protiargumenty u vás nikdy nebudete musieť použiť - na obranu svojej slobody.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS