Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Priznám sa, že Cadiz sme vynechali, aj keď sme okrem troch najväčších miest Andalúzie navštívili ešte viaceré iné a mnohé biele dedinky. Vynechali sme ho preto, lebo som počul, že veľa historického v ňom nezostalo kvôli zemetraseniu tuším z 18. stor., ktoré vtedy zničilo aj značnú časť Lisabonu.

0 0
možnosti

J53i95r62i 34T38i11c90h69y

29. 8. 2019 17:01

Pri zrychlene navsteve nekolika jihospanelskych mest jsem ocekaval v Malaze tolik historie, ze jsem byl ponekud zklamany. Daleko vice na mne zapusobil Cadiz.

0 0
možnosti

Nádherně cestujete po místech, která už máme za sebou a do některých se rádi vracíme.

Je dobře, že se chcete s ostatními podělit o zážitky.

Karma.

R^

1 0
možnosti
Foto

Ďakujem za príspevok, spätnú väzbu aj K.!

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 12,36
  • Průměrná čtenost 1207x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/