Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I61v74o 73C73i43l42i73c49h

7. 1. 2015 11:17

Za tím nejsou Židé, za tím je hlavně neomarxismus ve všech jeho podobách :-/

0 0
možnosti

A ten vymysleli Židé jako Herbert Marcuse a Max Horkheimer.

0 0
možnosti
Foto

No jo, ale nikdo jiný než Židé se nezdravil a  nezdraví pozdravem Napřesrok v Jeruzalémě. Ten pozdrav koordinuje a koordinoval všechny aktivity Židů jedním směrem, a v tom tkví ten problém.

0 0
možnosti
Foto

Tak to s vámi nesouhlasím, tlačí to tato parta plnou parou vpřed.

Kdysi, snad před 40 lety jsem četl "podvrh" záznamu ze sjezdu Sionských mudrců jež se konal v pokud se nemýlím v roce 1896.

Mimo jiné, v tomto "podvrhu" bylo napsáno s přibližně toto. "Všechny státy zadlužíme tak, že je budeme vlastnit".

Prosím jmenujte mi stát který není zadlužen. Je to snad pouze Čína .

1 0
možnosti

Oni "podvržení" mudrcové věděli setsakramentsky mnoho;-)

0 0
možnosti

Karma!

Pouze bych chtěl podotknout, že u nás ten problém vidět za vším Žida není zdaleka tak obrovský, jako jsem ho viděl na Slovensku. Tím nechci český národ obhajovat. PO této stránce jsme lepší, ale máme zase jinou národní ostudu: ještě ani u jedněch voleb do poslanecké sněmovny neklesla KSČM pod deset procent.

Ale stejně jako autor, tak i já si myslím, že za tém, z čeho bývají obviňováni Židé, stojí obecně špatné lidské vlastnosti. Možná jsou Židé v těch špatnostech namočeni přeci jen maličko více, než by odpovídalo jejich procentu v populaci euroatlantické civilizace, avšak ne proto, že by byli špatní, nýbrž proto, že mají více kapitálu a více bank, takže se mi více podílejí na nepravostech. Ale kdyby jim někdo ty banky vzal a dal je árijcůn, tak by žádná změna k lepšímu nenastala, protože ty lidské nešvary, které mají současní židovští majitelé, by noví árijští majitelé měli úplně stejně.

4 0
možnosti

J28a53r72a 44R25a81n12k

7. 1. 2015 1:31

Potvrzuje se zase jednou "sportem ke zdravi"...i k tomu dusevnimu:-)

Dospivala, a studie jsem ukoncila ve Svycarsku a pracovala, krome tam, take v Nemecku, Australii a ted v Kanade. Nikdy jsme nepoznala takove mnozstvi lidi vericich v ruzne konspiracni teorie, jako mezi krajany, trochu i mezi byvalymi vychodnimi Nemci, takze mam pocit, ze tech 40 let v rezimu, ktery potlacoval veskere moralni a eticke zabrany, se charakter mnohych (doma znam jen ty nepostizene) formoval a s tim uz se neda nic delat. Jsou o sve pravde presvedceni, bohuzel - zivot jim to nezprijemnuje. Jsou stale na neco nastvani a ten stary rad by chteli zpet. Prezident, ktery nemel zrovna nejcistsi stit je toho prikladem. Snad za dve....za tri generace.....;-)

2 3
možnosti

Češi nejsou těmi, kdo nějak moc věří v konspirační teorie. Věříme spíše v to, že svět jako celek jde do kopřiv, věříme v to, že Brusel to vede od deseti k pěti proto, že tam sedí lenoši a sluníčkáři, více než jiné národy věříme v to, že šílené přistěhovalectví je cesta do pekel. To ano, takoví jsme. Ale že by za tím bylo nějaké konspirační spiknutí, tomu Češi moc nevěří.

Za problémy tohoto světa je lidská lenost, lidská neschopnost dívat se dále než pět metrů před sebe, a tak když problémy jsou vzdálené deset metrů, už je sedmdesát procent lidí nevidí, ale že by zrovna Češi za vším viděli nějakou konspiraci, to není moc pravda. Rozhodně ne ve srovnání se Slováky, s Italy nebo s Francouzi, kteréžto tři západoevropské národy (západní Evropa pro mne je od Lisabonu až po Čiernou nad Tisou) znám nejlépe.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS