Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jsem to dnes napsal jednomu odborníkovi na právo a tady nemohu než zoakovat:

Je smutné, když se do profesní odbornosti míchá politický aktivismus.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek. Není z toho lehko.....

R^

1 0
možnosti
Foto

Velice zajímavě napsáno.

2 0
možnosti

Skvělá, naprosto přesná analýza!R^

Skupina č. 7 - nejtragičtější. Jakoby si tito lidé v sobě pečlivě ochraňovali dřívější totalitní myšlení, díky němuž mohli mnozí z nich vůbec vystudovat. Jsou to přesně ti, kteří nás pilně poučovali o "nesporných kvalitách" socialistického zřízení a vysmívali se všem, kdo trpěl proto, že s nimi netáhl za jeden provaz. Dnes - titíž a to samé. Charakter je neměnný a pozná se vždy především v krizi.

Velká KARMAR^

2 1
možnosti
Foto

Proč do toho pletete majitele vysavačů VAX?

https://www.vax-cr.cz/

Vaxer vaxerovi - vaxere!

Rv

0 0
možnosti
Foto

I78v17o 62C76i46l81i97c48h

2. 9. 2021 17:51

Zajímavá sonda, osobně bych se částečně viděl asi na ten bod 4, byť s výhradou, že proti tomu nátlaku dál verbálně i písemně brojím. Před třiceti lety jsem byl radikálnější, teď mi je přes padesát, mám práci, která mne neskutečně moc baví a o kterou nechci přijít, tím spíš, že bych v tomto věku už hledal práci v jiném oboru (v tomto je to totiž všude stejné) dost těžce a nakonec jsem usoudil, že sice nejsem až tak starý, aby mi ta vakcína k něčemu byla (navíc jsem se na rozdíl od jiných nikdy nenakazil ani po opakovaných dvouhodinových rozhovorech velmi zblízka s nakaženými, v jednom případě už i s příznaky, přestože jsem neměl ani pouhou roušku), ale taky už nejsem zase tak mladý, aby mi to případně nějak ublížilo. Takže jsem do toho nakonec šel, abych se nemusel nechávat (minimálně částečně i za svoje) každé tři dny testovat a měl ten "osvobozující" papír. Moji mamku (83) jsem k tomu očkování naopak přemluvil (i když i u ní jsem měl trošku pochybnosti) a syna (28) od toho naopak spíše odrazuji, tím spíš, že on jako jediný z nás už covid měl, takže má i protilátky. U dcerky (14) o tom samozřejmě ani vůbec neuvažuji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 12,47
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/