Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zákazem knih o násilí vymýtíme násilí. 

Něco mi říká, že je to pitomost.

0 0
možnosti
Foto

je rozdiel medzi obhajovaním článkov Koránu, ktoré navádzajú na zabíjanie inovercov, a zakázaním islamu ako celku, pane.

0 0
možnosti

Kdo by se rouhal jménu Hospodina, musí zemřít! Celá obec jej bez milosti ukamenuje. Bude-li se rouhat Božímu jménu, zemře, ať je to host anebo domácí.

1 0
možnosti
Foto

Korán říká spoustu problematických věcí, ale to Bible taky. Křesťanství taky nikdo nezakazuje, ačkoliv jeho historie je neméně krvavá.

1 2
možnosti

Zkuste si přečíst třeba tuto:

http://jezevec-mrzout.pise.cz/1401-umeni-zit.html

Nebojte, je to kratičké.

0 0
možnosti

Obhajoba Bible,která vybízí k vraždění,by měla být trestná....hloupost,co?Jako to,co tu sepisujete Vy....

0 1
možnosti

Bible k vrazdeni nevybizi. To mate trosku popletene. Naopak se tam pise ze se zabijet nema.

1 0
možnosti

D72a81v51i67d 81V26l18k

27. 11. 2015 12:00

Stačí  i titulek a dál tu hloupost odmítám číst.

2 3
možnosti
Foto

prečo ste sa potom zapojili do diskusie? Nejaký pokyn zhora? Šplechnúť niečo v prospech islamu bez ohľadu na to či je to k téme?

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/