Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud má Slovensko pud sebezáchovy vůči Rusku, který ostatně nám Čechům momentálně schází, tak na Slovensku základna NATO bude a Slováci, kteří mají hranici opravdu blízko k agresivnímu diktátorskému Rusku, budou moci spát klidně. Je to jako když ve vaší ulici řádí vrah a zloděj a vy si koupíte velkého psa, pistoli a ještě u vás bude přespávat váš bratr, který má černý pásek v karate. Byl by ste blázen, kdyby jste ho od sebe z domu vyháněl. Ode mně máte karmu a přeji Slovensku stejně dobrého předsedu vlády jako máte prezidenta. Fico jim není.

1 0
možnosti

M44i13l85a42n 17K17e62s57l

12. 3. 2015 17:20

Ať se vlk nažere a koza zůstane celá.Podávám konstruktivní návrh.Slovensko může mít  zahraniční vojenskou základnu v Hodoníně a Česko ve Skalici.Oba státy budou tak mít alianční základnu na svém území a pochybuji,že by to vadilo občanům,premiérům či prezidentům obou zemí.

0 0
možnosti

polaci za hrst spinavejch dolaru prodaj i svoji mamu. To bylo je a bude.

0 2
možnosti

A za kolik rublů jste na tento názor přišel vy?

0 0
možnosti

Závidím Slovákům jejich premiéra. Prezidenta ale ne.

0 2
možnosti

pane Bukerte,

pokud máte potřebu, aby u Vás na Slovensku byla vojenská základna cizí armády, tak byste si měl vzpomenout, že Slovensko je členským státem EU a nikoli členským státem USA. No a protože většina států EU je zároveň v NATO, pak mnohem efektivnější a levnější by bylo, kdyby u Vás na Slovensku byla vojenská základna například Maďarska. My bychom Vám také pomohli s tou Vaší "integritou" a třeba česká vojenská základna u Košic by se nám Čechům jistě líbila. Polskou základnu byste mohli mít v Žilině a pod Tatrami. Madarské základny zas na Žitném ostrově (k velké radosti vašich maďarských spoluobčanů).

Ale Vy asi tyhle základny EU nechcete, že? Vy sice melete o alianci NATO, ale ve skutečnosti toužíte jen po těch Američanech. Já bych to nazval falešný obraz aliance NATO malovaný falešných Bukertem.

6 2
možnosti

;-DR^ To nemá chybu.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS