Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dovbrý článek !

0 0
možnosti

Pán Burkert,

je ťažké diskutovať s Vami, keď ani nepoznáte rozdiel medzi slobodnou matkou a adoptívnou matkou! Slobodná matka, či je homosexuálna alebo heterosexuálna, môže vychovávať svoje dieťa s kým chce na to naozaj nepotrebujeme zákon 

"Otázka č. 9: A čo urobíme s tým, že tu nemáme zákon, ktorý by zakazoval lesbičke podstúpiť umelé oplodnenie, resp. ju donútil aby svoje dieťa dala do detského domova, a aby ho nemohla vychovávať so svojou partnerkou? "

K otázke 10.

Či sú rakúšania horší, alebo lepší kresťania o to vôbec nejde. Slovenská spoločnosť nie je ešte na taký zákon pripravená. Viete si predstaviť na slovenskej základnej škole reakcie detí na adoptované deti homosexuálmi, tie deti by nemali žiadnych kamarátov len samé urážky a posmech, deti vedia byť veľmi zákerné. Je lepšie pre tie deti, v slovenskej spoločnosti detský domov.

0 0
možnosti

Lidé v demokratické zemi přece nemají právo o sobě sami rozhodovat.Proto jim žádná televize neumožní shlédnout upoutávku na referendum na záchranu tradiční rodiny. A děti ? Těch se nikdo neptá, děti narozdíl od homosexuálů žádná práva nemají.

http://www.youtube.com/watch?v=_RcmF68WUtE&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534

2 0
možnosti

J25a71r56a 68R20a56n78k

25. 1. 2015 5:49

Ziju jinde a tyhle diskuse uz se zde nevedou, sama jsem neutralni a drzim se "zit a nechat zit".

0 2
možnosti

Nevedou? Je to novodobý fašismus.

http://youtu.be/3afaUqVdGzk

0 0
možnosti

Ale ono je to, milý pane, naopak. Jsou to kulturní marxisté jako vy, kteří nám chtějí vnucovat své zvrácené postoje a postupně veškerý nesouhlas kriminalizovat.Rv

2 2
možnosti

J79a31r98a 37R97a54n60k

25. 1. 2015 5:46

Marku, Marxiste Vam budou vyhovovat pokud se bude jednat o popirani holokaustu, nechte autora napsat svuj nazor.

0 1
možnosti

Nu, pokud nedokazete svoje postoje vyargumentovat bez inkvizice, je to smutek.

2 1
možnosti

Klara Mertelová, tak skúste odpovedať aspoň na polovinu z 10 otázok v článku, ktoré som dodatočne úmyselne zvýraznil. Potom sa uvidí akými argumentami disponujete Vy.

0 0
možnosti

Adopce deti deviantnimi pary je opravdu dost silny utok na klasickou rodinu. Vas clanek je povrchni a hloupy.

4 2
možnosti
Foto

Deviantním párem myslíte komunistu a katoličku?

3 1
možnosti

Pane, referendum je hlasovaním. Netrúste tu nenávistné reči na cirkev, ktorá vám tak leží v žalúdku, ale využite svoje právo a choďte hlasovať. Alebo iniciujte svoje referendum. To je ale ťažšie, ako soptiť zlobou na všetko, čo s referendom súvisí.

Ja svoje právo využijem i bez nenávistných táranín na odporcov.

5 2
možnosti
Foto

Milý pane, referendum je především blbost, pokud je více než polovina obyvatel a to je odborníky prokázáno, intelektuálně nezpůsobilá. Hlasovat o něčem má smysl jen tehdy, když většina hlasujících ví, o čem jde řeč. Takhle čtenáři Blesku a Aha (pro vás Nový svet) prosazují svoje tzv. pravdy a prosadí je, protože blbců je zkrátka víc.

2 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 12,49
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/