Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

pedr64

1. 5. 2011 9:47
no. musíme se smířit s tím

že v hokeji je 7-8 mužstev, která jsou schopna v jednom zápase porazit každého a nebo s každým prohrát. srovnání s fotbalem kulhá, protože i tam je možné vyhrát skupinu bez ztráty bodu a pak po jednom zápase jet domů. Systém dvoukolového čtvrtfinále je blbost, už takhle je těch zápasů hodně. A nápad s rozhodnutím čtbrtfinále po jednom zápase vyhraném o více branek je nesmysl non plus ultra.

0 0
možnosti
PF

Pongo

1. 5. 2011 7:33
Trochu jiny system

Primy postup do semi? To by neproslo. Uz jen proto, ze by se o zbyvajici 2 semi mista rvalo 6 tymu.

0 0
možnosti
TV

Tom Vlcek

1. 5. 2011 2:26
naprostý souhlas

Absolutně s tebou souhlasím ve všem. Velmi se mi líbi ty 2 návrhy jak danou situaci řešit (zatraktivnit). Jenom menší poznámka - u MS ve fotbale se zápas o bronz hraje, u ME se nehraje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 9,27
  • Průměrná čtenost 1196x
bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10.1.2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?". Na blogu Sme od r. 2007. http://burkert.blog.sme.sk/