Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

16. 1. 2010 18:35
Možná by neměly být vůbec žádné dětské přídavky,

pouze slevy na daních. Slevy na daních třeba i zpětně z daní odvedených před narozením dítěte. Mateřský příspěvek bych taky navázal na na zaplacené daně.

I ten, kdo dostává jako zaměstnanec  pouze minimální mzdu, odvede do státního rozpočtu měsíčne přes 3 000 Kč. Tak bych mu z odvedené sumy něco vrátil.

Třeba i více než dostává dnes.  Kdo však nikdy nic neodvedl, tak jmu dát enom sociální dávky a to částečně v potravinách. A  za sociální dávky  8 hodin denně pracovat !

Třeba přesouvat kopec kamení ze strany na stranu ale 8 hodin žádný chlast, žádná herna, ráno vstát a jít.

A všem občanům měřit stejně, bez ohledu na národnost, odstín kůže ...

0 0
možnosti

sucharda

16. 1. 2010 10:11
Nutná koordinace mezi...

...ČR a SR,dále Maďarsko,Rumunsko,ohledně budoucí romské pohromy.Omezení porodnosti samozřejmě.Dále nutno zamezit příbuzenským stykům(nikdo nezkoumá),zamezit rozmnožování dementů,vzniklých z příbuz.styků a taky přemáry alkoholu a cigaret u celé komunity,včetně těhot.matek.Nutná kontrola spotřeby dávek

jak jsou zabezpečeny děti,zákaz nákupu alkoholu a cigaret,kontrola nočního klidu,aby děti mohly do školy a dospělí ráno na veřejné práce.Pokud nepůjdou děti do školy s vyprac.úkoly a dospělí do práce,krátit dávky atd.

Jinak veškerá cukrová opatření jsou jim k smíchu,Kostřábe,víš?Možná by se měla prověřovat gramotnost a chodit na kurzy,stejně tak jako prověřovat mental.stav a zamezit dalšímu množení.Nevím,zda bude dobré dát děti,co jdou do školy a doposud žily ve smečkách dětí a opilých dospělých,do ZŠ,stajně i dnes,co jsou děti v ZŠ většinou se školy či učiliště zběhnou působením antisoc.dění v komunitě.

Právě tomu je třeba okamžitě zamezit,jinak na důchody pro celoživ. pracující už nez..

0 0
možnosti

BoboHml

16. 1. 2010 8:45
Stát nemá povinnost podporovat kohokoliv.

Pokud se stát rozhodne,že bude podporovat jen rodiny do dvou dětí,je to jen rozhodnutí našich poslanců a senátu.Není nijak diskriminační.Je to stejné jako šrotovné.Podpora pouze automobilového průmyslu,žádného jiného.Nic víc.

0 0
možnosti

Livrak

16. 1. 2010 7:56
Karma

Souhlasim.

0 0
možnosti

lesicatko

15. 1. 2010 23:13
A teraz fakty

Uhrnný index plodnosti v rómskych getách je cca 4,3, u integrovaných Rómov cca 2,3. celkovo na Slovensku za minulý rok 1.32.

Po Kaníkových škrtoch neklesla v getách pôrodnosť - pretože sociálne dávky nie sú primárnym dôvodom vysokej plodnosti žien v getách - tým je  abencia inej ako pronatalitnej činnosti, kedy jediným zmysluplným naplnením života je mať deti a je to súčasne dôsledok radovánok bez ochrany. Takže ani úplné odobratie prídavkov na deti by touto situáciou nepohlo - akurát by sa rozmohla šedá zóna / užera, predaj detí.../

Logika geta je iná ako logika autora - platia v nej iné hodnotové schémy.

Odporúčam prečítať Billa Bakera -  z bludného kruhu.Alebo aspoň pozrieť na  Červeňove blogy  - ktorý síce tiež vychádza z toho Bakera, ako ináč :)

 

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

15. 1. 2010 23:56
Re: A teraz fakty

Podobný princip žene Afriku do hladomorů. Z deseti dětí se dřív dožila dospělosti maximálně tři. Dnes 8-10 a tím pádem jsou závislí na potravinové a lékové pomoci. A když je dostanou, tak se zase jen množí bez jakéhokoliv přibížení se zodpovědnosti. Pokud tato pomoc bude přerušena, byť jen na půl roku, miliony zemřou hlady a na nemoci. Zde je to stejné. Řešení je bohužel při neochotě snížit natalitu dobrovolně, omezit prostředky a dosáhnout tak vyrovnaného stavu. Je to vidět v Indii, že to funguje. Nejnižší kasta se stále drží zhruba na stejné úrovni, i když má ze všech nejvyšší natalitu. Na Slovensku jste již dál, než u nás a alespoň jim mladé v ghetech neodebíráte a nedáváte do dětských domovů. To je velký pokrok. V tom se u nás stále chybuje.

0 0
možnosti

MORAK

15. 1. 2010 22:38
Velmi rozumně napsané !

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS